Lid worden

Wil je graag lid worden van Natuurpunt?

Onze leden krijgen 4 keer per jaar 'Natuur.blad' in de bus en 4 keer per jaar het tijdschrift 'Natuur en landschap Meetjesland' van Natuurpunt en Partners Meetjesland. Als middenkatern van dit tijdschrift vind je 'Falco', de lokale nieuwsbrief van onze afdeling.

Lid worden kost 27 euro per jaar. Als nieuw lid krijg je een gratis welkomstpakket.

Lid worden kan via deze link

Leuke voordelen voor leden van Natuurpunt!

Welkomstpakket

Als nieuw lid ontvang je een welkomstpakket met de fraaie Natuur.gids met daarin 66 uitgestippelde wandelingen en fietstochten in de mooiste natuurgebieden van België, het meest recente Natuur.blad, je lidkaart en de Natuurpuntsticker! 

Korting bij onze partners

  • 10% in de Natuur.winkel
  • 5% bij A.S. Adventures
  • 10% bij Schoenen Torfs
  • ...

Het aanbod aan voordelen bij onze partners wordt steeds groter! Ontdek het volledige aanbod.

 

Hernieuwing lidmaatschap

Lid blijven kan door je lidgeld (27 euro per jaar voor het hele gezin) te storten op rekeningnummer BE17 2300 0442 3321 (BIC: GEBABEBB) van Natuurpunt, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen, met vermelding 'hernieuwing lidmaatschap'.

 

Maak Natuurpunt blij, doe er een domi bij

Domiciliëring van het lidmaatschap is voor een vereniging een belangrijk middel om kosten te besparen. Het lidgeld wordt automatisch geïnd (er is geen brief met overschrijvingspapier meer nodig) en als je al vergeet te hernieuwen, hoeven we daarna geen herinneringsbrief meer te sturen.

Vul het formulier in op http://www.natuurpunt.be/lidworden. De betaling volgt dan automatisch. Een overschrijving is niet meer nodig!